Výpisky z rady: Nové vedení

Dovolil bych si udělat dnešní díl této pravidelně nepravidelné rubriky trochu stručnější. Na studentské radě, která se konala 24. ledna 2024 byl totiž víceméně jen jeden bod: volba nového vedení. Podle jednacího řádu studentské rady je totiž předseda povinen složit svůj mandát po dovršení prvního pololetí posledního ročníku a s ním i všichni ostatní členové předsednictva.

Na předsedu studentské rady kandidoval pouze jeden člověk a to Lukáš Fiedler ze 4.A. Hlasování tedy nebylo potřeba. Jediným kandidátem na funkci 1. místopředsedy byl Lucián Tabach ze 4.C. Boj nastal pouze o pozici 2. místopředsedy mezi Kateřinou Vítkovou a Ondřejem Kuříkem, kde s poměrem hlasů 10 ku 4 zvítězila Kateřina Vítková ze 3.C.

Naše redakce získala exkluzivní vyjádření čerstvě zvoleného předsedy Lukáše Fiedlera. Poděkoval dosluhujícímu předsednictvu za jejich práci v minulém funkčním období. Vyzdvihl jejich práci na druhém ročníku školního festivalu a zmínil, že by rád na minulý ročník navázal. Vyjádření zakončil vzkazem, že bude za celé předsednictvo aktivně pracovat na zlepšení školního prostoru pro všechny studenty.

Získali jsme i vyjádření prvního místopředsedy Luciána Tabacha. Oznámil, že bude podporovat předsedu ve všech jeho krocích a pokusí se aktivně prosazovat zájmy svých voličů.

Na závěr ještě předseda festivalového výboru a nově i studentské rady informoval zástupce tříd o aktuálním stavu příprav na letošní ročník festivalu. Přípravy jsou v plném proudu a můžete se těšit na spoustu skvělých kapel.

Dosluhující místopředseda Jan Špičan zmínil také, že s vedením školy probralo předsednictvo podněty z ankety, kterou mnozí z vás vyplnili.

Takto to bude protentokrát vše a těším se na vás, kteří se zajímáte o dění na této škole opět za měsíc.


|

|

Vytvořte si web nebo blog na WordPress.com